Bengkel Hipno-Niaga 0.1
Bengkel ini sesuai untuk Anda yang baru nak bermula / berjinak-jinak buat bisnes online dan ada isu tak tahu macam mana nak menjual, pengaruh pelanggan dan apa sistem mudah dan murah untuk buat jualan
hib-seminar
 
Tak mahir nak buat ayat jualan atau Copywriting? Tak faham apa fungsinya?
 
Blur nak buat dan urus sistem duit masuk? Macam mana nak realisasikan ‘Tidur pun duit masuk’ dengan betul?
 
Kejap je untung. Lepas tu krik-krik..? paling parah asyik bertukar bisnes je. Buat duit tak juga.
 
Rasa sedih tengok wallet dan akaun bank. Buat bisnes online tapi nampak bawang je? Sikit-sikit sayu dan muram je meratapi nasib diri.
 
Tak tahu macam mana nak susun strategi supaya peroleh hasil yang konsisten? Bila cek akaun teringin nak ada duit masuk. Rm50 sehari pun Alhamdulillah. Kan?
 
Seronok tengok kawan-kawan yang dah buat duit dari rumah je. Online je. Hmm..

Selama 7 Tahun konsisten berniaga secara Online ni, sampailah masa nak share teknik dan tip macam mana ilmu Hipnosis digunakan dalam Bisnes sebenarnya.
 
Tak kisahlah berniaga apa pun. Proses Hipnosis digunakan sama ada sedar atau tidak saja. Ia sangat membantu.
 
Disini anda bakal kenali apa kaitan Hipnosis dan NLP dalam perniagaan serta macam mana nak praktik dengan mudah.
 
Kami share cara yang memudahkan. Tinggal praktik saja! Sudah tentulah ini untuk anda yang baru bermula / newbie dan jenis serius nak praktik serta minat Berniaga.
 
Tak sesuai untuk yang acah-acah belajar.


 
Ada 2 Pilihan,
 
+ Biar buat duit sikit tapi berterusan
+ Biar buat duit banyak dan berterusan
 
Kita belajar macam mana nak konsisten buat duit secara Online! Pointnya adalah berterusan. Buat apa buat duit setakat 2 atau 3 kali je kan?
 
 
* Ni nak buat penegasan sikit. Bengkel ni tak menjamin masuk terus jadi kaya. Hari ni join, semalam terus jutawan. Ni bukan bengkel cerita juta-juta. Ni asas dan ia untuk si pemula kepada berduit.
 
Maaf ya, setiap sesuatu ada proses dan ia bergantung kepada tindakan diri sendiri. Kami bantu dan beri cara bagaimana melalui bengkel ini anda boleh programkan diri untuk berjaya menjual atau buat duit secara online.
 
 

Bermula NOVEMBER 2016

Bengkel ini diadakan setiap hujung minggu (AHAD) di Pasir Gudang, Johor – Markas utama #HypnovengersBermula dari Jam 10 pg – 5 ptg
 
Tak kisah personal atau secara group. Bengkel ini tetap dijalankan dengan konsep yang santai.
 
APA PENGISIAN DAN PELAJARAN BENGKEL 0.1 INI?
  1. Kita bakal didedahkan tentang mekanisma bawah sedar dan bagaimana Hipnosis berlaku dalam perniagaan terutama secara jarak jauh / online

  2. Pembedahan tentang MINDSET dan MATLAMAT mengenai bisnes online yang mahu dibangunkan

  3. Bagaimana bermula : Secara kos sangat minimum atau dengan kos yang tinggi. Apa perlu dibangunkan dahulu untuk menuai hasil secara konsisten

  4. Skrip dan cara membina Ayat Jualan

  5. Rahsia yang mengubah fikiran manusia dan bagaimana menjual secara tanpa memaksa

  6. Penggunaan 6 Struktur Hipnosis dalam membuat ayat menjual

  7. Bagaimana membina CTA untuk menjual iaitu saranan supaya pelanggan bertindak

  8. Menjual dan memasarkan tanpa FB Ads

  9. Mencipta Achor dan cara Follow-up pelanggan

 
Pengeras untuk Bengkel ini adalah seIKHLAS hati dan mestilah tidak bawah daripada RM197
 
** Harga asal RM399 **
 
Andai nak beri lebih, Alhamdulillah. Kami ok saja :p
 
 
Minat? Terus je Whatsapp laju-laju,
 
Hipno-Niaga 0.1,
Nama,

Emel,

Send ke 01111 7777 46


* Lepas Whatsapp, kami balas info lengkap dan lain-lain lagi bagi persetujuan bersama.