Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kelas Online Telegram

25 March, 2017 @ 9:00 pm

RM57

Belajar bersama Instructor bidang Hipnosis dan Hipnoterapi secara Online melalui aplikasi Telegram hari ini mengenai

BAGAIMANA MANIPULASI DIRI DENGAN MINDA BAWAH SEDAR & HIPNOSIS UNTUK KEHIDUPAN DAN PERNIAGAAN

Benar dalam diri ada gergasi yang sedang tidur. Dia boleh terjaga dan melakukan sesuatu yang luar biasa. Itu kiasan, gambaran yang merujuk kepada kekuatan dalaman atau semangat yang berupaya mendorong minda bawah sedar menjana tindakan.

Tapi, tahukah anda bahawa kebiasaannya gergasi ini bangun hanya bertahan selama 18 jam shj. Kemudian ia akan tidur semula.

Begini. Saya umpamakan dalam diri setiap orang itu ada kekuatan untuk menjadi The Hulk. Ini apabila ia ditekan! Apabila ia emosi! Apabila ia sangat teruja. Terutama masa masuk seminar motivasi atau inspirasi.

Secara tiba-tiba diri merasa segala sesuatu itu boleh dilakukan. Sangat Yakin. Kalau boleh keluar program je terus macam nak pakai Ferrari dan langgar semua benda << dah jadi Hulk la tew.

Bagus semangat tu. Bagus keyakinan tu. Tapi kena ingat. Hulk ada limit menjadi kuat, kebal dan boleh langgar semua benda. Sampai masa ia akan kecut dan jadi biasa-biasa semula.

Begitulah dengan kita. Ketika kita jadi Hulk. Itu biasanya hanya bertahan 18 jam pertama. Untuk menjadi Hulk itu mudah. Tapi untuk mempertahankannya itu yang ramai tak cari tahu. Malah ada yang tak tahu bagaimana mahu sengajakan dirinya menjadi Hulk.

Apa jadi lepas 18 jam tu? Down.. down.. down.. hilang arah dan kemudian balik semula kepada cara hidup lama. Kebiasaan lama. Putus asa.. akhirnya pemikiran mula negatif dan memperlekehkan pula orang-orang yang mahu ubah hidup.

Kerana belum tahu bagaimana jadi Hulk, keluar dari isu atau konsisten. Cara biasanya adalah dengan pergi belajar, jumpa pakar, berguru, masuk kelas atau seminar tiap bulan.

Ini normal. Tak salah. Sebab ini antara caranya.

Tapi yang ini juga pilihan,

Mahu tahu aplikasi apa dimanfaatkan untuk bagaimana konsistenkan momentum tindakan atau semangat diri?

Mahu tahu apa yang mengubah fikiran manusia sehingga boleh mencetuskan Hulk atau mengecutkan Hulk itu?

Kurang lebih, jika anda tahu hal ini. Potensi untuk anda sengaja dorong diri lebih berjaya itu besar kan? Berbanding orang yang belum tahu.

 

Apa yang bakal Anda Peroleh / Pelajari?

  • Mekanisma Bawah Sedar
  • Hipnosis
  • Teknik Hipnosis Diri Sendiri
  • ‘Golden Time’ Self Programming
  • BONUS : FB LIVE bersama Master Rey
  • Free akses masuk ke secret group Hypnovengers
  • Asas Hipno-Niaga untuk golongan pemula (newbie)

 

Basic HIB Online

 

* Program ini berjalan secara santai melalui group khas Telegram kami. Bukan Channel tapi Group yang membolehkan kita berkomunikasi melalui text, audio, gambar dan video. Perjalanan program ini akan dijalankan menggunakan text, audio dan gambar.

Master Rey berpengalaman mengendalikan lebih 10 Batch program melalui Telegram. Berikut adalah testimoni / maklumbalas daripada peserta :

 

testimonial

Testimoni Kelas Online

Sakinah

Syira

Mad Deesigner

Muhd Idzwan

Muzhaffar

Zukrin

Yuzaina

Norain

Norwati

Azeannira

Daftar kelas Rm57 shj

* Harga ini untuk 50 org shj. Pendaftaran yang ke 51 dan ke atas : Rm79

 

Cara Daftar, taip format ini dan hantar ke Whatsapp kami,

Kelas Online Telegram,
Nama,
No Tel,

Emel,

Hantar ke 01111 7777 46

Atau Klik Sini untuk terus Whatsapp kami.

Kelas Online Telegram

Details

Date:
25 March, 2017
Time:
9:00 pm
Cost:
RM57
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Group Telegram Khas
Malaysia

Organizer

HypnovengerS Academy
Phone:
01111777746
Email:
hypnovengers@gmail.com
Website:
www.hypnovengers.com