BELAJAR HIPNOSIS DI MALAYSIA bersama #HypnoVengerS

Mungkin peluang ini hanya sekali sahaja, sila baca sehingga selesai.

Senang sangat dipengaruh sampai cepat DOWN?
Kalau tak diri sendiri, orang terdekat. Nak tahu cara bendung?

Teringin kuasai macam mana cara bina kuasa pengaruh yang menguntungkan sama ada dalam perniagaan, kerjaya atau kehidupan? Paling kurang nak sangat saranan senang diterima orang dengan berkesan.

Nak tahu dan aplikasikan macam mana cara yang betul programkan diri sendiri dan orang lain supaya bergerak maju dan berjaya? Sebab nak ubah sikap, nak bangkitkan potensi diri untuk ubah hidup dan bantu orang lain.

Paling penting, nak rawat isu keyakinan diri. Jadi yang terbaik dimasa akan datang. Sampai bila nak macam ni kan?

Masa depan kita bagus atau tidak ditentukan oleh keputusan kita hari ini. Kita bertanggungjawab dengan apa kita putuskan.

 

TAHUKAH ANDA?

“88% POTENSI DALAM MEMPENGARUHI KEHIDUPAN KITA ADALAH MINDA BAWAH SEDAR.”

 

Minda bawah sedar salah satu sistem terpenting yang segar dalam menjalankan tugasnya dan dimanfaatkan oleh orang sukses tanpa kita sedari. Ini rahsia orang berjaya.

Ramai orang tidak sedar bahawa mereka telah memanfaatkan bawah sedar dirinya sendiri hampir setiap hari. Sedikit saja yang kenal, tahu dan sedar dalam mengawal dan mengendalikannya bagi mencapai kehidupan yang lebih baik dengan izin-Nya.

.

Join #Hypnovengers untuk ketahui aplikasi terbaik dalam mengendalikan dan menguruskan bawah sedar kita. Ya!

Hypnovengers adalah pasukan peneraju aplikasi terbaik minda bawah sedar iaitu HIPNOSIS & HIPNOTERAPI.

Ini adalah KESEMPATAN dan PELUANG untuk mewujudkan IMPIAN ANDA menjadi Ibu Bapa, Guru, Peniaga, Pelatih, Pelajar, Pekerja atau Terapis yang berpengaruh dan disegani. Sekaligus menjadi seorang HIPNOTIS PROFFESIONAL.

 

Rebut peluang ini. Sesuai untuk anda yang belum ada asas berkenaan Hipnosis atau Bawah Sedar.

Hipnosis adalah seni komunikasi efektif untuk bawah sedar. Bagus untuk warga pendidik, ibu bapa, peniaga dan Terapis yang banyak berurusan dengan manusia dan mahu mempunyai skill mendorong yang berkesan.

Malah, dengan pengetahuan ini dapat membantu proses program diri sendiri dan orang lain dengan betul supaya isu berkaitan emosi dan fikiran antaranya seperti tekanan / stress, ketakutan, kebocoran wang, fokus, blockage, kuasa bertindak untuk capai matlamat dapat terbantu.

.

Kami mungkin tidak dapat melahirkan atau menjadikan anda ROMY RAFAEL atau pakar popular yang ada masa kini. Tapi kami gilap bakat dan minat anda untuk jadi diri sendiri yang mungkin lebih baik daripada yang sedia ada.

Macam mana jika selepas ini anda yang tidak pandai menulis boleh menulis secara berpengaruh?

Susah nak menjual, jadi lebih mudah menjual.

Selalu berleter tapi tak beri kesan pun. Lepas menjadi seorang hipnotis, anda dapat bercakap apa yang perlu, tepat dan berkesan. Jimat masa dan tenaga. Haha.

Bagaimana pula jika isu dalam diri yang berkaitan emosi dan fikiran anda selesai? Anda semakin jelas apa patut anda buat dan kemana anda patut dorong diri supaya berjaya. Berbanding sebelum ini asyik langgar dinding saja. Penat!

 

APA KATA MEREKA?

“Bayangkan sebelum ini hidup saya down hinggakan hadir beberapa seminar motivasi pun tak mampu nak pulihkan semangat diri. Akhirnya saya akur, kekuatan dalaman diri yang perlu digapai dan digilap iaitu kekuatan yang terhasil dari benih yang tertanam di minda bawah sedar.

Menguasai ilmu hipnosis, satu-satunya aplikasi bagi minda bawah sedar telah membantu saya untuk keluar dari roadblock hidup yang saya alami.

Alhamdulillah, saya telah jumpa semula dengan diri saya yang layak untuk dihargai dan disayangi. Kini saya lebih yakin untuk mengorak langkah mencapai impian dengan kekuatan dan kelebihan diri kurniaan Ilahi.”

– Izwah Saaiddutdin CH, CHt, CMH
Programmer & Pengasas #CharmHypnotist

 

“Learning hypnosis really help me and change my life. In terms of sales, bisnes, urus emosi dan minda, ada banyak peningkatan. Jauh lebih baik dari yang sebelumnya. Namun saya banyak gunakan ilmu hipnosis dalam soft selling produk dan hasilkan konten untuk sampaikan mesej marketing.”

– Hajar Abdullah CH, CHt, CMH
Hypnotist Storywriter & Softselling

 

 

 

Kami dari Hypnovengers menawarkan Pakej khas ini untuk anda yang belum ada asas langsung mengenai Hipnosis dan untuk anda yang sudah pun memiliki pentauliahan tahap Certified Hypnotist (CH). Sama ada Alumni kami atau dari perguruan lain.

Kali ini, program akan berjalan selama 2 hari,

 

16 – 17 SEPTEMBER 2017

BANGI

 

Hari pertama : Certified Hypnotist (CH) | RM997 | 8 jam

  • Anda bakal belajar dan dilatih menjadi seorang Hipnotis. Tahap ini adalah tahap Fundamental Hypnosis & Hypnotherapy.

  • Pada tahap inilah anda bakal tahu dan sedar bagaimana melakukan Hipnosis dengan mudah dan betul.

  • Tahap ini juga anda sudah ada kemampuan dan kemahiran melakukan Hipnosis untuk Hiburan atau untuk tujuan terapi bagi isu ringan seperti Stress dan yang berkaitan dengan fikiran dan emosi lainnya.

  • Ini adalah tahap Stage Hypnosis iaitu tahap seperti mana yang anda lihat di YOUTUBE. Apa yang dilakukan oleh para Hipnotis itu dapat anda lakukan kerana anda sudah tahu rahsianya!

  • Dengan kemahiran dan pengetahuan ini anda dapat memanfaatkannya untuk kehidupan, perniagaan dan kerjaya anda. Terutama untuk diri anda sendiri.

    Anda boleh rujuk halaman ini untuk info lengkap tentang bengkel Intensif Hipnotis Power

 

 

Hari ke dua : Certified Hypnotherapist (CHt) | RM1,372 | 8 jam

 

  • Ini adalah tahap ADVANCE HYPNOTHERAPY. Bagus untuk para terapis dan anda tidak semestinya harus menjadi seorang terapis. Kerana pengetahuan disini sesuai untuk seorang Hipnotis mendalami lebih lagi kemahiran Hipnosisnya.

  • Anda bakal mempelajari bagaimana melakukan terapi kepada klien.

  • Pada tahap ini anda didedahkan strategi dan tektik bagaimanan menguruskan klien supaya peroleh hasil yang baik melalui hipnoterapi.

  • Dengan pengetahuan ini, anda bakal tahu bagaimana melakukan Hipnosis tanpa suara / bercakap (Non-Verbal).

  • Anda bakal dibantu mengatasi ketakutan dan hambatan dalam memprogramkan diri sendiri serta klien.

  • Menguasai 12 tools dalam Hipnosis termasuk teknik berpengaruh lainnya yang ada dalam kemahiran NLP.

     

    ===

    Instructor : Shahrain Remeli (Master Rey) & Mohd Farhan Izwan Sulaiman
    – CH, CHt, CI, CMH, GMH. –

    Insya-Allah.


 

Berapa harga bagi Pakej ini?

Anda tidak perlu membayar sebanyak RM2,369!

Harga bagi Pakej Combo ini Jika Anda mendaftar sebelum  15 September ini cuma RM1,499 shj!

 

*Peroleh Sijil Certified Hypnotist (CH) & Certified Hypnotherapist dari Hypnovengers Academy.

>> DAFTAR SEGERA! <<
atau KLIK SINI UNTUK WHATSAPP

 

HARGA RECHARGE UNTUK ALUMNI CH & CHT

16 Sept (CH) – PERCUMA

17 Sept (CHt) – Rm70 Sorg