Kami menyediakan servis Hipnoterapi serta ‘Training’ berkaitan : Minda bawah sedar, Magnetism, Hipnosis Hiburan & Magic, Hipnosis Kejayaan, Hipnosis untuk Bisnes, Hipnoterapi, NLP dan Quantum Healing. Sesuai untuk mengembangkan bakat, merawat emosi dan fikiran serta menghasilkan dorongan mencapai sebuah matlamat.

 

 

 

1. Hypnotherapy

 

Hypnotherapy

 

Khidmat hipnoterapi profesional untuk pelbagai masalah berkaitan emosi, fikiran dan perilaku. Hipnoterapi adalah terapi yang menggunakan hipnosis bagi membantu memprogramkan kembali fikiran bawah sedar untuk tujuan kemajuan dan kesihatan dalam kehidupan. Apa itu Hipnoterapi? (klik)

symptoms_head1Set Terapi

3. RAWATAN HOLISTIK

Khidmat rawatan kaedah Ruqyah, Bekam, Acupunture, dan Urutan Tradisional juga ada disediakan oleh pihak Mohd Farhan Izwan – Miracle Syifa dan tim Hypnovengers yang mempunyai tauliah berkenaan jurusan tersebut.

Membantu merawat isu berkaitan sakit fizikal disebabkan pemikiran, mistik, stress dan lainnya yang dapat dibantu melalui kemahiran tadi.

 

4. KLIK WILAYAH / NEGERI ANDA

Klik Wilayah / Negeri Anda yang tertera, untuk mendapatkan khidmat berdekatan tempat anda dengan Master kami yang sah mengikut servis dan kemahiran mereka yang Anda perlukan.